Президентът Румен Радев връчи проучвателния мандат на Продължаваме промяната за съставяне на

...
Президентът Румен Радев връчи проучвателния мандат на Продължаваме промяната за съставяне на
Коментари Харесай

Радев връчи проучвателния мандат на ПП: Трябват промени още в първите 100 дни!

Президентът Румен Радев връчи проучвателния мандат на " Продължаваме промяната " за сформиране на държавно управление. ПГ на коалиция " Продължаваме промяната " предлага за премиер Кирил Петков, който да получи мандат за сформиране на кабинет, съобщи ръководителят на ПГ на обединението " Продължаваме промяната ".

" Върху Вас и партиите в обединението пада отговорността да промените порочния модел, завещан от 12-годишно властническо ръководство, се справите с корупцията и беззаконието, с неравенствата и несправедливостта, която те пораждат. Като министър Вие се уверихте какъв брой мощна е дълбоката страна. Ваш главен запас ще бъде поддръжката хора.

Ако не извършите решителни оздравителни промени в прокуратурата и правораздаването още в първите 100 дни, няма по какъв начин обединението да спечелите борбата с корупцията. Законността е най-важната борба, от която зависят всички останали. Вярвам, че вие ще намерите сили да го извършите. Гласът от площада и гласът от урните желаят правда и от Вас, и от Вашите министри, изискват да извършите това и да не ги разочаровате ", обърне се президентът Румен Радев към Кирил Петков, повдигнат за министър-председател.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР